En av Norges beste campingplasser

Norge har en lang og god tradisjon med å utnytte vår idylliske natur for det den er verdt. Camping har dermed vært en populær form for å feriere over lang tid, og det har i de siste årene økt enda mer i popularitet.

Selv om det kanskje var pandemien som fikk nordmenn til å strømme til campingplassene igjen, er det høyt sannsynlig en trend som er kommet for å bli. Det er en nydelig måte å komme i nærkontakt med idyllisk natur, samt enklere levemåter.

En campingplass i hjertet av der det skjer

På Guldbergaunet Camping er vi stolte av å kunne tilby 100 campingplasser, der du også enkelt kan koble deg opp mot strøm om det er ønskelig. Guldbergaunet Camping ligger lekkert til i idylliske Sør-Trøndelag, der du får tilgang til de beste campingplassene, med nærkontakt til nydelig natur, idylliske badeplasser, morsomme aktiviteter og en haug med kulturelle begivenheter.

Ta med familie, venner og kjære på en uforglemmelig opplevelse ute i det fri. Vi kan med hånden på vårt hjerte si at dette vil være en av de beste feriene du har hatt så langt.

Dersom du har noen spørsmål angående våre tilbud, tilgjengelighet på campingplassen, eller lignende, er det bare å ta kontakt på epost eller telefon.