Idyllisk hytteutleie i Steinkjer (Trøndelag)

På Guldbergaunet Camping tilbyr vi et variert utvalg av overnattingsmuligheter. Her kan du blant annet sette opp telt, leie leilighet, bo i din egen campingvogn, eller leie en av våre hytter.

For deg som er interessert i å leie hytte i idylliske Steinkjer, kan vi friste med sju enkle 4-mannshytter tilgjengelige. Disse sjarmerende hyttene har alt man trenger for et trivelig opphold: 2-etasjers køyesenger, spisebord med stoler, kjøleskap med rikelig plass, enkelt kjøkkenutstyr og en koselig liten kjøkkenbenk for matlaging. Du kan enkelt leie våre hytter på nettsiden ved bruk av bookingtjenesten.

Føler du at du trenger mer plass, har vi også en større hytte tilgjengelig til leie. Her er det en sofakrok adskilt fra soveplassene, der du kan sitte oppe og spille kort til langt på natten.

Hytteutleie med alt du trenger

Når du leier en av våre hytter følger det med dyne og pute, om ønskelig. Det er også mulighet for å leie sengesett og håndduker, eller du kan ta med eget. Dusj og toalett finner du i fellesarealene. Vi kan garantere at vi har alt du trenger for et behagelig opphold.

Dersom du har noen spørsmål om hytteutleie, trenger du ikke å nøle med å ta kontakt på telefon eller epost. Vi er mer enn villige til å hjelpe deg på veien til en nydelig ferie her i Steinkjer.