Idyllisk hytteutleie i Steinkjer (Trøndelag)

På Guldbergaunet Camping tilbyr vi et variert utvalg av overnattingsmuligheter. Her kan du blant annet sette opp telt, leie leilighet, bo i din egen campingvogn, eller leie en av våre hytter.

Utleie av hytter i Steinkjer – Dette kan vi tilby

For deg som er interessert i å leie hytte i idylliske Steinkjer, kan vi friste med sju enkle 4-mannshytter tilgjengelige. Disse sjarmerende hyttene har alt man trenger for et trivelig opphold: 2-etasjers køyesenger, spisebord med stoler, kjøleskap med rikelig plass, enkelt kjøkkenutstyr og en koselig liten kjøkkenbenk for matlaging. Du kan enkelt leie våre hytter på nettsiden ved bruk av bookingtjenesten.

Føler du at du trenger mer plass, har vi også en større hytte tilgjengelig til leie. Her er det en sofakrok adskilt fra soveplassene, der du kan sitte oppe og spille kort til langt på natten.

Lei deg en hytte for oppholdet i Trøndelag hos oss i dag!

Leie av hytter i Steinkjer for barnefamilier

Våre utleiehytter i Steinkjer er også godt egnet for barnefamilier. Området rundt hyttene har god plass for barn å leke på og flere morsomme aktiviteter er bare et steinkast unna.

Hytteutleie med alt du trenger

Når du leier en av våre hytter følger det med dyne og pute, om ønskelig. Det er også mulighet for å leie sengesett og håndduker, eller du kan ta med eget. Dusj og toalett finner du i fellesarealene. Vi kan garantere at vi har alt du trenger for et behagelig opphold.

Ser du etter utleie av hytter for en natt eller to i Trøndelag?

Er du bare på gjennomreise? Book opphold på en av våre hytter og tilbring en natt eller to i Steinkjer, Trøndelag hos oss! Campingplassen ligger 5 min unna E6, med det kommer du lett ut på veien igjen etter en god natts søvn og kan fortsette reisen!

Dersom du har noen spørsmål om hytteutleie, trenger du ikke å nøle med å ta kontakt på telefon eller epost. Vi er mer enn villige til å hjelpe deg på veien til en nydelig ferie her i Steinkjer.