Idylliske campinghytter i Steinkjer

Hvert eneste år, uavhengig årstid, sørger vi for å stille våre campinghytter tilgjengelige for eventyrlystne mennesker verden rundt. Steinkjer er kjent for sin vakre natur, fantastiske fjell og topper. Samtidig kryr det av spennende aktiviteter i nærheten av våre campinghytter. Bo komfortabelt i nærheten av der det skjer!

Hos oss i Guldbergaunet Camping finner du sju enkle 4-mannshytter tilgjengelig for leie. Campinghyttene er av enkel standard, men godt utrustet med det du måtte behøve for et komfortabelt opphold. Våre campinghytter har 2-etasjes køyesenger, spisebord med stoler, kjøleskap, enkelt kjøkkenutstyr og miniatyr kjøkkenbenk. Dyne og pute følger om ønskelig med på leien. Sengesett (laken + dyne- og putetrekk) og håndduker kan leies av oss, eller du kan ta med eget.

For deg med behov for stor campinghytte

For deg som ønsker mer plass, kan du sjekke tilgjengeligheten på vår campinghytte som er noe større enn de øvrige, og der du blant annet har en liten sofakrok tilgjengelig adskilt fra soveplassene.

Morsomme aktiviteter i nærheten av hytta Steinkjer har mer enn bare fantastisk natur. Mellom slagene anbefaler vi deg å besøke Lykkeland - Her finner du blant annet en lekepark, bowling og laserspill, shuffleboard og morsomme underholdningsmaskiner. Aktivitetene passer like godt store som for små.

Ønsker du mer informasjon om våre campinghytter? Du er velkommen til å ta kontakt med oss på telefon og e-post!