Perfekt for deg som ønsker billig overnatting i Steinkjer

Guldbergaunet Camping er en trivelig campingplass i idylliske Steinkjer. Her har vi flere muligheter for billig overnatting, for både store og små reisefølge.

Vi har blant annet 100 caravanplasser tilgjengelig, der du enkelt kan koble deg opp til strøm om det er ønskelig. I sommersesongen tilbyr vi også leiligheter til en billig leie. Vi har 1-, 2- og 3-roms sjarmerende selvbetjente leiligheter. Her finner du enkelt utstyr og kjøkkenredskaper, samt dyner og puter. Sengesett og håndduker kan leies på campingplassen, men det er også lov å ha med eget.

For deg som foretrekker hytte

Vi tilbyr også muligheten for å leie hytter for en billig overnatting, der vi har tilgjengelig sju enkle 4-mannshytter. Hyttene er sjarmerende og enkle, møblert med køyesenger, spisebord, stoler, kjøleskap, enkelt kjøkkenutstyr og et lite, men trivelig kjøkken. Vi har også en større hytte med sofakrok adskilt fra soveplassene for de som ønsker en litt romsligere overnatting.

I servicebygget har vi selvfølgelig også et alternativ for billig, men komfortabel overnatting. Her har vi 3 dobbeltrom med ferdig oppreide senger, tilgang til TV og internett, kjøleskap og et tekjøkken.

For de som vil komme enda nærmere naturen er det også mulighet for å sette opp telt. Denne billige overnattingsvarianten gir deg frihet til å selv velge hvor du vil sette opp telt på gress-sletta. Her vil du også få mulighet til å koble deg opp til strøm.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon om våre overnattingsmuligheter sentralt i Steinkjer!