Sommerhotell i hjertet av Steinkjer

Sommeren er gang på gang den travleste tiden på Guldbergaunet Camping her i Steinkjer, og det med god grunn. Det fine været, de glade folkene og den nydelige naturen er ikke akkurat en stopper for besøkende. Av den grunn åpner vi hver sommer opp et sommerhotell på vår campingplass.

På vårt sommerhotell finner du 1-, 2-, og 3-roms selvbetjente leiligheter, perfekt for familier og vennegjenger av varierende størrelser. Leilighetene på sommerhotellet er utstyrt med det man trenger av kjøkkenredskaper og dekketøy, slik at du kan stelle i stand til trivelige sommermåltider med dine kjære. For en god natt søvn trenger man selvfølgelig ordentlig dyner og puter, og vi varter også opp med dette på sommerhotellet. Sengesett og håndduker kan man ha med selv, eller leie på campingplassen om ønskelig.

I nærheten av morsomme aktiviteter

Som gjest på vårt sommerhotell kan du besøke Steinkjærhallen for ballspill, men vi anbefaler også Lekeland her finner du blant annet en lekepark, bowling og laserspill, samt mat og drikke, shuffleboard og morsomme underholdningsmaskiner. Passer perfekt for både store og små!

Samarbeid med Studentsamskipnaden

Sommerhotellet er litt annerledes enn våre andre overnattingsalternativer, ettersom det er et samarbeidsprosjekt mellom Guldbergaunet Camping og Studentsamskipnaden. Vi har dermed vanligvis ikke fullstendig oversikt over tilgjengeligheten før rundt midten av mai.

Vi oppfordrer de som er interesserte i å bo på vårt idylliske sommerhotell om å dermed sende en e-post om ønsket reservasjonsdato. Vi kommer deretter tilbake med en bekreftelse så snart vi har oversikt over sommeren.