Spennende aktiviteter i Steinkjer

Er du en person som liker å holde deg aktiv og prøve nye ting mens du er på ferie? I så fall er Guldbergaunet Camping det perfekte stedet for deg. Her finnes det nemlig et hav av aktiviteter man kan gi seg ut på, både for store og små.

Er du på utkikk etter å spille forskjellige ballspill og andre idretter er Steinkjærhallen et utmerket sted for slike aktiviteter. Her kan man blant annet spille fotball, håndball, volleyball, badminton, og m.m. Er du gjest på Guldbergaunet Camping får du automatisk adgang her.

I Steinkjer er det også perfekte forhold for sykkelentusiaster, med mangfoldige sykkelstier man kan gi seg ut på. Er dette en aktivitet du er interessert i, kan man enkelt leie sykler på campingplassen.

Leker og aktiviteter for både store og små

Er du litt leken av deg og på utkikk etter morsomme aktiviteter, er Lykkeland i Steinkjer det perfekte stedet for deg. Her har de blant annet en lekepark, bowling og laserspill, shuffleboard og morsomme underholdningsmaskiner. Dette er et sted perfekt for både store og små!

Det finnes et hav av andre aktiviteter man kan gi seg ut på i Steinkjer også, deriblant golf, shopping, museumsbesøk og utforskning av diverse kjente helleristninger, samt m.m.

Dersom du har noen spørsmål om aktiviteter tilgjengelig i nærheten av campingplassen, er det bare å ta kontakt på telefon eller epost, og vi svarer med et smil om munnen!